Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-29 of 29 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
PT2_2091-1_AL12520157.pdf.jpg2019Crecimiento de Pseudomona aeruginosa sp en presencia de luz roja, verde y UV.Elinos Calderón, Diana; Ramírez Rivero, Eréndira; Mora Valdivia, Cesar
PT2_2091-1_AL12541959.pdf.jpg2019Trichoderma spp. para el control de Asterina mexicana agente causal de la viruela o negrilla de maguey pulquero.Elinos Calderón, Diana; Mercado Flores, Yuridia; Díaz Martínez, Erika Ivette
Isabel Mascorro_UNADM SA.pdf.jpg2019Las buenas prácticas de política pública para el apoyo en la producción de granos básicos en México.Perkins Candelaria, María de Lourdes; Mascorro Velarde, María Isabel
Luis Cruz Nieva Doc Final.pdf.jpg2019Lineamientos de Política para el Fomento de la Pequeña Producción Agropecuaria en MéxicoVieyra Molina, Rigoberto; Cruz Nieva, Luis
ProyectoIntervención_LuisMiguelArgueta_141218.pdf.jpg2019Fortalecimiento en la producción de alimentos de origen animal frente al cambio climático en Áreas Naturales Protegidas del Eje Neovolcánico mexicano.Aguilera Peña, Martha; Argueta Morales, Luis Miguel
MANEJO INTEGRADO DE PLAGAS.pdf.jpg2019Manejo integrado de plagas y enfermedades en el cultivo de papa (Solanum tuberosum L.) para una mayor seguridad alimentaria de pequeños productores en el Altiplano Cundiboyacense, ColombiaAguilera Peña, Martha; Wilches Ortiz, Wilmar Alexander
Wendy Barrantes TESIS  final Julio 19.pdf.jpg2019Incidencia de fluoroquinolonas en huevos producidos en Costa Rica, avanzando en seguridad alimentariaQuintana Obregón, Eber Addi; Barrantes Chaverri, Wendy
PP2_2091-1_AL13502927.pdf.jpg2019Estudio comparativo de fuentes no convencionales de carbohidratos en la elaboración de cerveza Oryza sativa y Zea mays.Santiago Ruíz, Brenda; Calva Ramírez, Martha Angelica; Nájera Vargas, Sergio
Ana_Tavarez_Tesis_Revisada Junio, 2019.pdf.jpg2019La Importancia de la Producción Orgánica de Cultivos y su Relación con la Seguridad Alimentaria. Estudio de Caso: La Habichuela y el Guandúl en la República DominicanaZamora Linares, Rafael; Tavarez Méndez, Ana Francisca